©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan ©Fietsen Stefan
Facebook
OPENDEURDAGEN MAART 25 JAAR FIETSEN STEFAN

OPENDEURDAGEN OP 6 , 7 , 8 en 9 MAART 2020 !

 

!!! BINNENKORT NIEUWE WEBSITE !!!

Welkom op onze webstek

Bij Fietsen Stefan kan je terecht voor de aankoop van een nieuwe fiets en allerhande accessoires, alsook voor herstellingen van fietsen van alle merken.

In onze toonzaal tref je alle soorten fietsen. Er is voor elk wat wils : de kleinsten komen aan hun trekken bij de loop- en kinderfietsen, terwijl de recreatieve fietser zijn gading vindt in zowel traditionele als hybride modellen alsook de elektrische fiets. Ook als sportieve flandrien kan je bij ons terecht : racefietsen bij de vleet, evenals mountainbikes.

De goed uitgeruste werkplaats garandeert je bovendien een perfecte afmontering en een vlekkeloze service, zowel bij aanschaf als bij herstelling.

NIEUWSBRIEF

BLIJF OP HOOGTE VAN DE PROMOTIES EN ACTIES BIJ FIETSEN STEFAN!!!

   "SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF"

De vakman met een hart voor de fiets.

Na vele jaren interesse in het fenomeen de fiets, ging Stefan in 1995 resoluut voor een eigen fietsenhandel. Sinds 1998 bevindt de winkel zich in de Balegemstraat, vlakbij de kerk van Balegem.

Je kan er naast aankoop van fietsen en accessoires ook terecht voor herstelling (alle merken) en deskundig advies.

Bij Stefan wordt geopteerd voor een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak. Stefan begeleidt je dan ook zo goed mogelijk bij de aanschaf van een fiets, zodat je een tevreden klant bent als je de winkel buitenfietst op je nieuwe ijzeren ros !

Ook de verdere begeleiding na aankoop dragen wij hoog in het vaandel.

Onder het motto 'Vakmanschap is meesterschap' legt Stefan een stukje ziel in elke fiets die hij verkoopt en in elke herstelling die wordt uitgevoerd ! Het grootste bewijs zijn onze klanten, die steevast blijven terugkeren !

Tot binnenkort, bij Fietsen Stefan..."